Gulle-fjun

32130-67

Jag bara måste publicera min favvobild av Gullefjun- med bloggaren själv som ryttare. Visst är han fin?! Skryt är väl tillåtet???

Kommentarer
Postat av: Mumrik

Här om dagen när jag såg bilden tänkte jag: Med den manen måste detta vara en hingst. Som heter Gullefjun? ;-) Idag tänkte jag det ännu en gång. WOW Vad vacker han är!

Postat av: skogsfrun

Urtjusigt foto! Den manen alltså...den brukar bli längre med åren, hur gammal kan Gullefjun vara tro?
Måste kontra med ett kolifejs på min 14 åriga Gaefa med man ner på bogen, jobbar på det.

2007-04-20 @ 19:09:26
URL: http://barasaras.bloggagratis.se
Postat av: Ann-Louise

Han är ju ENASTÅENDE! Otroligt vacker! Du är inte så tokig du heller ;-D. Vilken fin bild!

2007-04-22 @ 02:05:54
URL: http://hastochhund.bloggagratis.se
Postat av: Ina

Ryttarinnan är tjusig hon också - men maken till fotosugen häst har jag aldrig träffat, därför borde han heta LinsLus istället - he he!! Oavsett vilket är han ursnygg. Du mä!

Kram Ina

2007-04-22 @ 07:44:01
URL: http://ina.blogg.se
Postat av: Yllelle

TAck för alla superlativer!!! Ja visst är Sveipur fin, så heter han, Gulle-fjun var bara ett smeknamn som en mailkompis hittat på. Han är 13 år och svenskfödd och har inga eksemproblem. Fast å andra sidan tar jag inget för givet, så på sommaren sköter jag dem minutiöst och håller mankam och svansrot mjuk och välsmord och flugsprayen alltid i högsta hugg.... Sure Skogsfrun, visst är jag pjoltig, jag FÖRSÖKER att inte överföra mina egna känslor på hästarna, men ibland är det svårt. Och om jag nu behöver hästkostymer nån gång emellanåt för min egen sinnesfrids skull, så må det vara hänt. Tycker jag. Hästarna visar mig också tydligt vad de tycker. Har de ingen lust att bli påklädda så går de bara därifrån. För jag binder aldrig upp dem för att styra ut dem. Dessutom blir det som sagt, bara kostym i yttersta undantagsfall. Nog om det. Ylle

2007-04-22 @ 09:11:23
URL: http://sammie.blogg.se
Postat av: Mig.

Hittat på??Gullefjun är ju hans riktiga namn:)

Från påhittaren.

2007-04-27 @ 11:19:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback