Här är en duktig kör-islänning...

32130-68

Detta är den äldre gossen, Vhiskur, i år 15 bast. Han har inte riktigt lika praktfull lång man som sin halvbror, Sveipur, men båda är efter hårfagre hingsten DROPI så de har ju påbrå!

Vhiskur har med åren blivit en mycket duktig och pålitlig körhäst, men normalt brukar jag förstås inte släppa tömmarna så här.. vad gör man när man saknar medhjälpare/fotograf?

Kommentarer
Postat av: sksogsfrun

Du har samma slags sele som jag. Käck liten rockard, plats för två?

Postat av: Yllelle

Jajamän, här finns plats för två! Men ingen åker någonsin med mig, undrar varför? Tja, det är nog så enkelt som att de jag känner, de har sin egen körhäst... Såna här härliga vägar har vi tyvärr inte så värst många, man måste ut på asfalt och trafikerade vägar eller så är det skogsvägar som håller på att växa igen... men man får väl vara glad att man har NÅGRA vägar alls.... Ylle

2007-04-23 @ 08:52:20
URL: http://sammie.blogg.se
Postat av: Ann-Louise

Han var ju också jättefin! Vilka brorsor! Är det många som kör med islänningar. Jag har nog inte sett det. Kul! Jag skall faktiskt ta och gräva fram rockarden och ta en vända med min lille gråsäl också....

2007-04-23 @ 09:35:52
URL: http://hastochhund.bloggagratis.se
Postat av: Yllelle

Nää, jag vet inte så många, tyvärr, som kör sina islänningar. Fast det är helt magnifikt, de små hästarna mår bara prima av att dra istället för att alltid bära! Speciellt som många islandshästryttare tenderar att bli stora och tunga (suck, precis som jag) Jag uppmuntrar alla att verkligen köra sina isisar!! se Hästfocus februari 07 (min artikel, hmmm)

2007-04-23 @ 16:51:42
URL: http://sammie.blogg.se
Postat av: Camilla

Hmm...du kan ju annordna en kurs med Ann-Louise. Annars har jag film att köpa från demon.

HIlsen Camilla

2007-05-04 @ 20:56:56
URL: http://stutericavera16.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback