Tränings-time

32130-71

Gullefjun tränar inför Baddräktssäsongen genom att studsa över cavaletti-bommar. Som synes är bikini-midjan en bit bort, men nånstans måste man ju börja...  

Kommentarer
Postat av: skogsfrun

Proffsiga bommar! hoppar du hästarna också? Vi har använt oss av caveletti mycket för att få fram trav och framåtbjudning på våra 5-gångare. Hur är det med dina hästar, vilken gångart väljer de helst? Du själv då, he he?

Postat av: Yllelle

NIX - jag hoppar aldrig PÅ hästarna, tycker att jag är för tung för det. Och för gammal, alltid kan man bryta av nån del på kroppen... Min Gullefjun väljer helst trav eller galopp (han är 4-gångare) Vhiskur däremot (5-gångare) väljer gärna grisepass i hagen just nu. Själv tar jag mig oftast fram i en slags gum-struttning. Eller vad man ska kalla min haltande gångart. Vore jag häst skulle jag fått en Trotjänaravlivning för länge sedan. "Det är bäst för henne att få somna in..." som man säger om djuren.... *fnys* -men än finns det liv i mig!

2007-05-04 @ 06:57:06
URL: http://sammie.blogg.se
Postat av: skogsfrun

Ha ha ha ha! gumstruttning -nytt ord i boka. Bra beskrivning även på skogsfruns gångart fast ibland, vissa dagar kan hon älga loss på skogsvägen;)
Nä hoppning är inget för oss eller för isisar anser jag med. Dressyr och gångartsträning är mycket intressantare:)

2007-05-04 @ 08:10:43
URL: http://barasarasbloggagratis.se
Postat av: Annaa M

Ser fram emot bikinibilderna!

2007-05-04 @ 18:43:32
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Ann-Louise

Det är bra - man skall utveckla ridsporten ;-)!
Det är som Junge och mina "sliding stop". I stället för hästen är det jag som gör dem. Vid avbrott från trav till skritt. Om han väl tänker sluta trava ( som den gamla travare han är) så tvärstannar han och jag hänger fnissandes på halsen. Varje gång...

2007-05-05 @ 05:39:47
URL: http://hastochhund.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback