Nyponros = busros = nyponfrö = busfrö!


image210

Nyponros har som sig bör mycket lek och bus i sina långa fölben... Hon tar sats och springer några rallyrundor, försöker få igång Cinnamon som är av det lugnare slaget.

I förrgår var det riktig buslek på gång, som vanligt ingen kamera med (suck) när det verkligen hade varit på sin plats! Nyponros stegrade sig oavbrutet och slängde sina framben över Cinnamons rygg. När hon blev avskakad satte hon fart och galopperade i livsfarlig fart runt Cinnamon. Till slut blev det också fart, och  båda susade som små galoppörer korridoren upp. Det är bra att ha en avlång hage, så att de kan rasa ut.

Med mig har hon förstått att man inte busar. Det räckte med ett par stränga tillsägelser när glada små föltänder försökte bita mig i overallen. Tvärtom uppför hon sig mycket väl när hon har grimma på sig och kommer ut ur hagen. Med ett undantag, hon vill inte gå tillbaka in igen! Hon tycker att det är så roligt och spännande att vara ute och gå, så hon vill bara fortsätta. Matte får lägga en slinga av grimskaftet runt Nyponrumpan för att få henne att gå in i sin hage igen.

Med allt det här buset skulle hon kanske ha en jämnårig lekkamrat? Såg på welshföreningens hemsida annons på en hingstunge till salu som liknade Nyponros väldigt mycket. Vilket körpar det skulle kunna bli... men.....

Kommentarer
Postat av: britten

å så fin hon är ..nästan så man kan sträcka ut handen och röra vid henne..

ha en fin helg...

Postat av: Kersti

Vad hon är vacker. Ser att det är snö hos dig. Här har den regnat bort så nu är allt lerigt och klafsigt igen.

2008-01-24 @ 21:46:25
URL: http://plommenad.blogg.se/
Postat av: Marie Nilsson

Vad "mycket" snö ni har i Rimbo! Här på Färingsö är det mest lera, knögligt och regn, regn, regn...

Besök http://welshponny.ifokus.se/ för att stifta bekantskap med ännu fler welshponnyfantaster!

2008-01-25 @ 12:03:20
Postat av: Anonym

Man ska alltid ha kameran med sig!!!

2008-01-26 @ 14:43:26
Postat av: Ann-Louise

Härlig hon verkar! Känner igen detta med att de inte vill gå tillbaka in i hagen. Sådan är käre Milou också. Nu går det lite bättre, men man måster verkligen ha honom i snöre för annars går det inte. Förr frös han till is och vägrade gå framåt :-). I och för sig är väl det positivt, för då är man inte otäck i alla fall =D.

2008-03-24 @ 21:39:49
URL: http://hastochhund.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback