Kung Bore drog en repa till...

32130-65

Storm, hagel och spöregn förgyllde sista dygnet. Stackars vitsipporna kurar och kryper ihop mot marken. Jag känner likadant. Skulle helst gå i ide. Men ponnypojkarna ska skötas och hundet ha sin promenad. Matte klarar inte så långt idag.  Men det är tur att man har en katt-hund. Han älskar att gå långa promenader, men kurar lika gärna nöjt ihop sig på soffan.

Visst har jag dansat regndanser sista veckorna. Att bli bönhörd är skönt, men jag hade menat att det skulle komma ljumma vårregn. Inte så här. Man tappar ju luften!

Kommentarer
Postat av: skogsfrun

Vi får försöka tåla oss kära ylle, men visst blir man lessen och bekymrad för blom och blader. Glad att jag hållit fan på mig och inte plantat violer än, de hade stormen slitit i trasor. En tulpan med stor knopp låg avbruten i rabatten, försöker hålla den vid liv i vas men den är chockad och hänger med huvudet. Katthundar finns! Collie är kattaktiga långhår men Västgötaspetsen är mycket HUND och får spader om de inte får rörelse och stimulans. Så jag tog mig allt ut och i djupa skogen var det ganska lugnt. Nu drar vi av en vals för ett stilla ljummet vårregn!;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback