Har DU problem med toastolen, kvinna?

I många sammanhang läser jag och hör talas om kvinnors problem med toastolar. Vad handlar det om? Jo, att många stör sig övermåttans på att deras (eller andras) män inte behagar fälla ned toasitsen om de varit där och gjort Nr 1. Alltså kissat.

Jag har mycket svårt att förstå problemet. Man får väl vara glad över att de fäller UPP sitsen när de pinkar och inte dräller ner över den? Att man sen måste ta omaket att fälla ned sitsen när man själv ska sätta sig, är väl inte hela världen? Jag måste säga, har man inte större problem än så, får man väl skatta sig lycklig?

I själva verket tycker jag att det får löjets skimmer över sig, att någon överhuvudtaget bryr sig om det här. Så varför skriver jag det här inlägget?

Kanske för att Du ska se att jag kan skriva om nåt annat än hästar, ibland... Och för att jag ibland retar mig över saker som folk retar sig över... är Du med?

image117

O ve, en uppfälld toasits!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Visst forstar jag...

"men att skriva om hastar ar forresten aldrig fel, finns det nagot battre?!"

2007-11-30 @ 13:51:26
Postat av: skogsfrun

I längden blir såna här bagateller en (illaluktande) och irriterande ovana, precis som när hatten på tuben inte skruvas på;) Äldre män blir svagare med åren också vid blåstömning. Läkare rekommenderar SITT vid prostatabesvär. Skogsfrun som jobbat på äldreboende och även städat där vet vad snuskigt det kan bli INUNDER toastolen och det stinker! Tar man en tops och pillar under blir den gul av gammal urin. Bortsett från dessa "bagateller" kan katten råka ut för ett överraskande mindre trevligt dopp om inte sits och hela faderullan är ordentligt nerfällt.

Postat av: britten

Ha ha ha vad du har varit flitig. fina bilder fina blommor...och hysterin över uppfällda toastolar förstår inte jag heller, och du jag läser så gärna om dina fyrbenta vänner som är sååååå fina....njuter av dina häst bilder...'

Ha en go helg

2007-11-30 @ 15:41:40
URL: http://pyrobritt.blogg.se
Postat av: skogsfrun

P.s. skogsfrun utan tvekan kvinna har inga problem med toasitar, många MÄN har det;)

2007-11-30 @ 15:43:25
URL: http://barasaras.bloggagratis.se
Postat av: Ingrid

Det finns alternativ för de som inte orkar fälla tillbaka toasitsen efter killarna, titta här:
http://boktips.stenstugu.com/toa.jpg

2007-12-01 @ 16:24:49
URL: http://dagbok.stenstugu.com
Postat av: skogsfrun

Ingrid, orkar låter ju käckt men varför i himlens namn och varför ska vi städa efter dem!

2007-12-01 @ 19:51:46
URL: http://barasaras.bloggagratis.se
Postat av: Plupp

Jag håller inte med dig, Ylle! Jag har inget PROBLEM med det, men retar mig det gör det! Anledningen är den att jag kan inte förstå varför de inte kan sitta ner som alla andra, för då kommer inga urinstänk på golvet, nummer två främjas, prostatan mår bättre och nästa besökare slipper fälla ner en toasits som ofta är betydligt smutsigare än toalocket. Kan vi kalla det allmänt hyfs eller kanske omtanke?

2007-12-02 @ 22:19:12
URL: http://plupp.bloggagratis.se
Postat av: ylle

Ha ha, jag har heller inget problem, min man sitter nämligen ner redan, Utan tjat från min sida. Kanske därför jag inte inser problemet.....

2007-12-03 @ 12:10:48
URL: http://sammie.blogg.se
Postat av: ramra

Hejsan! Jag läste om toaproblematiken och måste dela en tanke. Jag har alltid ansett att det måste vara äckligt för männen att behöva lyfta upp alltihop för att kunna kissa stående. Så det har aldrig stört mig att ta tag i bara lockdelen och låta sitsen falla ner. Betydligt renare för mig än för dem. MEN, håller såklart med om att det är bättre om alla sitter ner. Särskilt som det ska vara bättre för prostatan också! mvh/rambra

2007-12-04 @ 12:25:27
URL: http://rambra.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback