Americas silliest videos!

Om ni tittar på Femman så har ni säkert sett programmet. Jag kan faktiskt inte förstå vad som är ROLIGT med många av inslagen? Klantskallar slår halvt ihjäl sig, grenslar staket eller klämmer nästan ihjäl familjens baby när de gör nåt fånigt, som att hoppa rakt in i babypoolen eller likande.

Och publiken tycker att det är urskojigt. Fnissar hejdlöst. Undrar just hur många sjukhusbesök och livsinvalidiserande öden som blir resultatet av de "roliga" inslagen. Idag lade några klantskallar in ett rått ägg i en mikro, gissa vad som hände? Det exploderade förstås. Och inte nog med det, de belönades för "Bästa Videon" med 10.000 dollar för idiotin.

Ännu värre än halvt ihjälslagna människor, är  programinslagen som går ut över djur.  Små barn som gräver grodor ur sina underbyxor, katter och hundar som packas in i konstiga lådor eller gummikostymer så att de ser "roliga" ut. Rena dumheterna! Visst - det FINNS en avstängnings- och kanalbytarknapp, jag vet!

Sedan finns det förstås ett och annat inslag som verkligen är roligt. Mestadels då med barn i huvudrollen. Som den lille pojken på avslutningen, när barnen skulle kliva upp på en piedestal och tala om vad de ville bli när de blev stora. En gosse klev upp och förklarade att han minsann ville bli en "vampire bat" när han blev stor. Så kom vår huvudperson, hakade sig litet generat, och klämde till sist fram "I don´t want to grow up!"

Hjärteknipande och tänkvärt. Vem skulle inte vilja stanna i Barndomslandet för evigt?

Kommentarer
Postat av: Plupp

Hehe, hejdlöst roligt! Den här gången är det du som vinner 10 000 dollar för bästa garvet! Tack.

Postat av: Inga M

Delar Din skepsis mot den här typen av program, speciellt amerikanska varianter som jag tycker
är hjärtlösa. När barn ramlar och slår sig är det inte roligt och det visas tydligen ofta.

2007-10-18 @ 06:56:22
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback